Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

2 μεγάλες εταιρείες ανακαινίζουν αθλητικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα - Σπορ

 «Σ’ ευχαριστώ Μαμά που φέρνεις τον αθλητισμό κοντά μου» Μαζί ανακαινίζουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις που εσείς επιλέγετε

Η P&G, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από γνωστά προϊόντα εμπιστοσύνης όπως τα Ariel®, Gillette®, Fairy®, Always®, Pantene® και Pampers® και η Carrefour Μαρινόπουλος ανακοινώνουν την πρωτοβουλία με στόχο την ανακαίνιση αθλητικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα.

Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σ’ ευχαριστώ, Μαμά» της P&G και βάζει στο επίκεντρο τα παιδιά που αθλούνται και
ονειρεύονται την ημέρα που θα κρατήσουν στα χέρια τους ένα μετάλλιο. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά αυτά αθλητικούς χώρους οι οποίοι να πληρούν τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές.



Από τις 14 Ιουλίου και για δύο εβδομάδες με κάθε αγορά προϊόντων Pampers®, Olay®, Ariel® & FabAds®, Fairy HD® & Fairy ADW®, Always®, Pantene®, Head&Shoulders®, Wellaflex®, Koleston Fit&Foam®, Lenor ®, Gillette®, Oral-B®, Noxzema®, Swiffer® και Viakal®, από τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Planet και Carrefour, ένα ποσό θα διατίθεται για την ανακαίνιση αθλητικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα.

Η P&G και η Carrefour Μαρινόπουλος καλούν όλους να συμμετέχουν στην επιλογή των αθλητικών εγκαταστάσεων, ψηφίζοντας ένα από τα κέντρα που θα βρουν στην ιστοσελίδα www.stirizoathlitismo.gr. Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος θα ανακαινιστούν συνολικά πέντε αθλητικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα μεταξύ των:

    Αθλητικό Κέντρο Πλάτων                    Αγ. Ιωάννης Ρέντης
    Δημοτικό Κολυμβητήριο                    Άλιμος
    Γυμναστήριο «Γρηγόρης Λαμπράκης»            Γέρακας Αττικής
    Δημοτικό Κολυμβητήριο                    Δράμα
    Αθλητικό Κέντρο «Καλουτσιάνη»                Ιωάννινα
    Αθλητικό Κέντρο Πυλαίας                    Θεσσαλονίκη
    1ο Κλειστό Γυμναστήριο Ευκαρπίας                Θεσσαλονίκη
    Παγκρήτιο Στάδιο                        Ηράκλειο Κρήτης
    Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Γ. Μητσιμπόνας»        Λάρισα
    Παμπελοποννησιακό Στάδιο                    Πάτρα

Τα αθλητικά κέντρα που θα επιλεγούν θα ανακοινωθούν έως το τέλος Αυγούστου.

Για περισσότερες πληροφορίες:
P&G: Νατάσσα Γαζή: 210.87.64.000 gazi.n@pg.com,  Γωγώ Πασσά: 210.87.64.000, passa.g@pg.com,
Hill+Knowlton Strategies:  Κωνσταντίνα Μήλα: 210.62.81.853, cmila@hkstrategies.com,  Λίλιαν Δανού: 210.62.81.813, lilian.danou@hkstrategies.com,



Σχετικά με την P&G

Η P&G αγγίζει και βελτιώνει τις ζωές 4.4 δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο με ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο προϊόντων εμπιστοσύνης και ποιότητας. Μεταξύ των κορυφαίων προϊόντων της Εταιρίας συγκαταλέγονται τα Pampers®, Tide®, Ariel®, Always®, Pantene®, Fairy®, Lenor®, Iams®, Crest®, Oral-B®, Duracell®, Olay®, Head & Shoulders®, Wella®, Gillette®, Braun®, Ace® and Ambi Pur®. Η P&G έχει παρουσία σε 80 χώρες ενώ τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 180 χώρες παγκοσμίως. Παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.pg.com για τα τελευταία νέα και περισσότερες πληροφορίες για την P&G και τα προϊόντα της.



Σχετικά με την Carrefour Μαρινόπουλος

Εδώ και μισό αιώνα, η Carrefour Μαρινόπουλος υπηρετεί με συνέπεια τα ελληνικά νοικοκυριά διαθέτοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της μέσα από τα 800 καταστήματά της σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Η Carrefour Μαρινόπουλος, μία αμιγώς ελληνική εταιρία με 13.500 ανθρώπους στο δυναμικό της, αναπτύσσει σημαντική δραστηριότητα και εκτός συνόρων, με παρουσία σε  Κύπρο,  Βουλγαρία και Αλβανία. Με σεβασμό στο συνάνθρωπο, η Carrefour Μαρινόπουλος παρέχει ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές με προσφορές που απευθύνονται σε όλους τους καταναλωτές, αλλά και ειδικότερες ενέργειες στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ενώ μέσα από τα 3 Κοινωνικά Παντοπωλεία της, η έχει αναπτύξει μία συντονισμένη προσπάθεια κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.



Πρώτο ΘΕΜΑ online : Η P&G και η Carrefour Μαρινόπουλος ανακαινίζουν αθλητικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα - Σπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: